Jongeren

Speciaal voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar

Ben jij een jongere tussen de 12 en 18 jaar, dan is het sinds kort ook mogelijk om een traject bij Leven Groeien Bloeien te volgen.

Voor wie?
Ben jij tussen de 12 en 18 jaar. Heb jij moeite met ontdekken wie je bent, wat je vindt en wat je wil in het leven, weet je even niet welk profiel of welke opleiding bij je past, heb je last van stress, vermoeidheid, verslaving, problemen op het seksuele gebied, je geaardheid, aansluiting te vinden bij een groep of heb je last van een burn-out en zijn de lichamelijke aspecten al onderzocht, kom dan naar Leven Groeien Bloeien en dan zoeken we samen naar jouw oplossingen. Samen onderzoeken en verkennen we waar jij last van hebt en wat jouw eigen, specifieke doel en oplossing is.

Hoe?
We gaan werken aan jouw persoonlijke doel, door eerst te verkennen waar je op dit moment staat. Dit doen we uiteraard door te praten maar we gaan ook wat doen, we kunnen bijvoorbeeld creatief bezig zijn, schilderen, naar buiten gaan, muziek luisteren, het wordt in ieder geval een manier waar jij een goed gevoel bij hebt en wat jij wil. Samen zoeken we naar de manier die jou helpt. (link contactformulier)

Opleiding aan de Druppel Academie te Haarlem
Sinds januari 2020 is Bettina begonnen aan een opleiding tot jongerencoach aan de Druppelacademie te Haarlem. De integratieve werkwijze die al bij kinderen wordt gebruikt, werkt ook bij volwassenen en jongeren. Deze opleiding biedt extra steun en houvast om nog beter bij jongeren aan te sluiten en hen te helpen met de problemen waar zij in deze specifieke levensfase tegenaan lopen.